Tisztelt Érdeklődő!


Több éves futárszolgálatnál eltöltött szakmai tapasztalat megszerzése után döntöttünk úgy, hogy családi vállalkozás formájában saját futárszolgálatot alapítunk. Tudjuk, hogy a mai világban vállalkozást indítani egyszerű, viszont a leendő ügyfeleink megnyerése, elégedettségük kiváltása annál nehezebb feladat. Számunkra ez kihívást jelent.

Elsődleges célunk, hogy színvonalas szolgáltatás nyújtsunk Önöknek, a lehető legkedvezőbb áron.

Mi magunk is jó néhány évet dolgoztunk külföldön, így tisztában vagyunk vele, hogy egy otthonról kapott, vagy hazaküldött csomagnak mekkora „értéke” van. Ezért is igyekszünk munkánkat a lehető legjobb tudásunk szerint végezni, szem előtt tartva ügyfeleink elvárásait.

Klasszikus futárszolgáltatást nyújtunk, azaz a szó szoros értelmében háztól - házig szállítunk, tehát csomagját nem egy raktárban, kertben vagy lépcsőház előtt, hanem otthonában veheti át. Amennyiben szükséges, úgy segítünk Önnek a csomagolásban, annak szállításra való előkészítésében.

Számunkra fontos, hogy csomagját biztonságban tudja, ezért munkánkat alvállalkozók és partnercégek bevonása nélkül mi magunk végezzük. Az általunk fuvarozott csomagokra teljeskörű szállítmány biztosítással rendelkezünk!
Megkülönböztetés nélkül, ugyanolyan szakértelemmel és gondossággal kezeljük küldeményét, legyen az levél méretű csomag, vagy teljes autós költöztetés.

Járatainkat rendszeresen szervezzük Magyarország - Anglia - Skóci - Írország útvonalán.
Amennyiben e rövid bemutatkozás elnyerte tetszését, bízunk benne, hogy hamarosan partnereink között üdvözölhetjük Önt!

Szolgáltatásaink:

- csomagszállítás háztól - házig

- fagyasztott áruk szállítása

- kerékpár, motorkerékpár szállítása

- költöztetés az Európai Unió eljes területére

- kisállatok utaztatása

- egyéb megrendelések teljesítése

- raktározás

Csomagszállítás: Vállaljuk magánszemélyek és cégek küldeményeinek háztól - házig való szállítását, legyen az egészen kisméretű dokumentáció, vagy akár nagyméretű csomag. Nagy figyelmet fordítunk csomagjainak biztonságos, pontos és gyors kézbesítésére. Mivel munkánkat mi magunk végezzük, alvállalkozók és partnercégek bevonása nélkül. Az általunk fuvarozott csomagokra teljeskörű szállítmány biztosítással rendelkezünk! Amennyiben szükséges, úgy segítünk Önnek a küldemények csomagolásában, azok szállításra való felkészítésében. Minden általunk szállított küldeményt átvételi elismervény, szállítólevél kísér, melyből egy példány a feladónál, egy nálunk, egy pedig átvételkor a címzettnél marad, ezzel is biztosítva annak pontos és zökkenőmentes célba érkezését.

Kerékpár, motorkerékpár szállítása: Vállaljuk kerékpárok, motorkerékpárok és Quadok precíz, sérülésmentes szállítását. Kerékpárok szállításánál célszerű a kormányt a vázzal egy síkba fordítani, motorkerékpár és quad esetében az üzemanyag tartályt kiüríteni, az oldalidomokat, tükröket és kiálló részeket ideiglenesen leszerelni. Motorkerékpárok szállításánál minden esetben kísérő okmány (forgalmi engedély) és tulajdonos által írt meghatalmazás szükséges.

Költöztetés: Vállalunk akár teljes autós költöztetést rakodással egybekötve. Költöztetés esetén kérjük e-mailben elküldeni a szállítandó dobozok, bútorok és egyéb csomagok (szekrény, hűtő, dobozok, asztal, stb…) darabszámát, méretét és hozzávetőleges súlyát! Ezen lista alapján elkészítjük az árajánlatunkat, amennyiben ez Ön által elfogadásra kerül, úgy megkeressük az Ön igényeinek legmegfelelőbb időpontot és szállítási útvonalat.

Kisállat utaztatás: Vállaljuk kisállatok (kutya, cica,tengerimalac, vadászgörény, teknős, stb…) utaztatását az európai unión belül. Mivel mi magunk is állat tulajdonosok vagyunk, tudjuk milyen nehéz kedvencünket idegenekre bízni. Biztosíthatjuk Önt, hogy kedvence tőlünk a maximális gondoskodást kapja, mi az állatokat nem „csomagként”, hanem útitársként kezeljük. Az állatok utaztatásához szükséges információkért forduljon állatorvosához, de hasznos információkat találhat a www.petpassport.hu
oldalon.

Ami mindenképpen szükséges:

-mikrochip
-állatútlevél
-21 napnál régebbi védőoltás
-féregtelenítés, bolhairtás közvetlenül az utaztatás előtt

Egyéb megrendelések teljesítése: Külföldön élő magyarként sokak számára nagy jelentősége van az otthoni ízeknek, otthonukra emlékeztető tárgyaknak, vagy egy - egy magyar nyelvű könyvnek, gyermekkönyvnek, tankönyvnek vagy külföldön nem elérhető terméknek. Éppen ezért vállaljuk előzetes megrendelés esetén magyarországi bevásárlását, melyet az aktuális szállítási időpontokban csomagként Angliai vagy Írországi címére kézbesítünk.

Figyelem! A feladott csomag tartalmáért jogilag kizárólag a feladó személy vállal felelősséget! Nem szállítunk jövedéki adós terméket (szeszesital, dohányáru), tűz és robbanásveszélyes anyagot, kábítószernek minősülő anyagot, illegális anyagot, veszélyes hulladékot, fertőzésveszélyes vagy undort keltő anyagot, romlandó árut! Az ebből adódó bármilyen típusú kár minden esetben a feladót terheli. A feladó a szállítólevél aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy egy esetleges hatósági ellenőrzés során a feladó személyes adatait a szállítmányozó a hatóságok felé kiadja!


Minden jog fenntartva: www.zsofutar.com