Tervezett szállítási időpontjaink: Magyarország-Észak-Írország és Írország-Magyarország között
Ország Hónap Nap Online rendelés
Észak Írországi-Írországi gyűjtés-terítés Szeptember 06. - 10. Megrendelés
Magyarországi gyűjtés-terítés Szeptember 13. - 17. Megrendelés
Észak Írországi-Írországi gyűjtés-terítés Szeptember 20. - 24. Megrendelés
Magyarországi gyűjtés-terítés Szeptember-Október 27. - 01. Megrendelés
Tervezett szállítási időpontjaink: Magyarország-Anglia-Magyarország között (Skócia: Glasgow-Edinburgh vonaláig)
Ország Hónap Nap Online rendelés
Angliai/Skóciai gyűjtés-terítés Szeptember 05. - 11. Megrendelés
Magyarországi gyűjtés-terítés Szeptember 13. - 17. Megrendelés
Angliai gyűjtés-terítés Szeptember 19. - 25. Megrendelés
Magyarországi gyűjtés-terítés Szeptember-Október 27. - 01. Megrendelés

Fagyasztott árut ezentúl nem áll módunkban szállítani!

A megrendelésről:

Megrendeléseiket a „Megrendelés” menüpont alatt adhatják le, melynek sikerességéről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk. Kérjük, hogy megrendeléseiket a gyűjtési időpontok kezdetei előtt legalább 24 órával adják le, valamint a feladni kívánt csomagot a gyűjtési időpont első napjára készítsék össze. A kiszállítási dátumok minden esetben megegyeznek az adott országban való gyűjtési dátumokkal. A csomagok felvétele és kézbesítése előzetes egyeztetés alapján 0 - 24 óráig is történhet. Minden kedves megrendelőnkkel időpontot egyeztetünk a várható érkezésünk előtt minimum 6 órával.

A csomagolásról:

Kérjük, hogy a feladni kívánt csomagot a könnyebb mozgathatóság és kollégáink egészsége érdekében maximum 30 kg - ig pakolják! Amennyiben ez nem lehetséges, kérjük előre jelezzék! A csomagolás módja lehet doboz, táska, bőrönd, stb.., amelyben a küldemény lezárt, szállításra alkalmas és megfelelően rögzíthető.Amennyiben szükséges, úgy 45 * 45 * 27 cm standard méretű kartondobozt tudunk biztosítani Önnek. A csomagokat mi nem bontjuk ki, de hatósági személy ellenőrzés céljából ezt megteheti!

A szállításról:

Munkánk a Magyarországi küldemények gyűjtésével kezdődik, majd Ausztria, Németország, Belgium és Franciaország érintését követően hajóval érkezünk meg Angliába és Írországba, majd onnan a már említett útvonalon érkezünk vissza Magyarországra. Munkánkat mi magunk végezzük, alvállalkozók és partnercégek bevonása nélkül, ezáltal is kizárva az esetleges sérülés, elkallódás veszélyét. Teherautóink tiszta, burkolt raktérrel rendelkeznek, amennyiben szükségét érezzük, úgy küldeményét zsugorfóliával látjuk el, ezzel is védve a szennyeződésektől és mechanikai sérülésektől. Csomagját mi vesszük át, és mi is kézbesítjük, ezáltal személyes garanciát is vállalva annak pontos és sérülésmentes szállításáról.

A kézbesítésről:

Minden esetben telefonon értesítjük Önt az érkezésünket megelőző napon. A küldemény felvételénél két példányban töltünk ki átvételi elismervényt, amelyen mind a cégünk, mind a Feladó és Címzett adatai szerepelnek! Ezzel igazoljuk a feladást és kézbesítést, valamint ez alapján minden küldemény beazonosítható és nyomon követhető.

A biztosításról:

Számunkra fontos, hogy küldeményét biztonságban tudja, ezért a Generali - Providencia Biztosító Zrt - vel kötött szerződésünk értelmében cégünk teljeskörű szállítmány biztosítással rendelkezik.

Általános Szerződési Feltételek

Figyelem! A feladott csomag tartalmáért jogilag kizárólag a feladó személy vállal felelősséget! Nem szállítunk jövedéki adós terméket (szeszesital, dohányáru), tűz és robbanásveszélyes anyagot, kábítószernek minősülő anyagot, veszélyes hulladékot, fertőzésveszélyes vagy undort keltő anyagot, romlandó árut! Az ebből adódó bármilyen típusú kár minden esetben a feladót terheli! A csomagok kibontását hivatalos személy ellenőrzés céljából kezdeményezheti!