Információk

Cégünk gyűjtőfuvarozást végez, tehát minden 4. hét csütörtökén az aktuális címek függvényében állítjuk össze a menetrendet, és ez alapján járjuk végig a címeinket.

Így csak az általunk megadott időpontban van lehetőségünk címre állni.

Egyéni kérések teljesítésére a dátumok és időpontok tekintetében nincs lehetőség az árlistánkban szereplő árakon.

Amennyiben Ön szeretné meghatározni a címreállás időpontját ( Célfuvar szeretne), kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és elkészítjük árajánlatunk.

Szállítási igényeiket a „Megrendelőlap”-on adhatják le, melynek sikerességéről minden esetben 48 órán belül visszaigazoló e-mailt küldünk.

Kérjük, hogy megrendeléseiket legkésőbb az adott gyűjtést megelőző szerda estig adják le, valamint a feladni kívánt csomagot a gyűjtési időpont első napjára (péntek) készítsék össze.

A csomagok felvétele és leadása előzetes egyeztetés után 6-22 óráig történhet.

Minden kedves Megrendelőnkkel időpontot egyeztetünk telefonon a várható érkezésünk előtt min. 6 órával.

A csomagolásról:

Kérjük, hogy a csomagokat a könnyebb mozgathatóság, és kollégáink egészsége érdekében tételenként maximum 25 kg -ig pakolják! Amennyiben ez nem lehetséges, kérjük előre jelezzék és gondoskodjanak segítségről, mivel kollégáink egyedül dolgoznak.

A csomagolás módja elsősorban erős falú, tele töltött doboz.

Törékeny tartalom esetén célszerű a dobozon belül egyesével is csomagolni.

Kizárólag ruhanemű lehetséges több rétegű erős zsákban vagy sporttáskában! Bőröndöket, műanyag dobozok használhatóak, de ezek csomagolásnak számítanak és így sérülhetnek is, mivel feladatuk megvédeni a benne levő tartalmat!

Nem megfelelő csomagolás esetén FELELŐSÉGET NEM VÁLLALUNK! (ld. ÁSZF, Csomagolásról szóló tájékoztató

Kerékpár szállítása esetén kérjük a kormány elfordítását és a pedálok leszerelését. Ennek teljesítése esetén kedvezményt biztosítunk (ld. áraink).

Motorok szállítása esetében minden esetben kérjük mellékelni a forgalmi engedélyt, vagy annak másolatát, illetve a motor kulcsát!

Szállítás előtt engedjük le az üzemanyagtartályt, és csak minimális benzin maradjon a járműben, illetve lehetőleg szereljük le a kiálló, sérülékeny részeket (pl. visszapillantó).

Kérjük, a felrakáshoz gondoskodjanak segítőkről, 3 ember (a sofőrünk + 2 segítő) már bármekkora motort felrak, és biztonságosan rögzít az autón.

Babakocsi, gyermekjáték, lapra szedhető bútor, forgószék, stb. esetében kérjük ezeket szétszerelni, ezáltal a lényegesen kedvezőbb, árlistánkban is szereplő súly alapú árkalkulációt alkalmazzuk. Ennek elmulasztásakor a kedvezőtlenebb, térfogat alapú díjszámítást használjuk.

 

Figyelem! A feladott csomag tartalmáért jogilag kizárólag a feladó személy vállal felelősséget! Nem szállítunk jövedéki adós terméket (szeszes ital, dohányáru), tűz és robbanásveszélyes anyagot, kábítószernek minősülő anyagot, veszélyes hulladékot, fertőzésveszélyes vagy undort keltő anyagot, romlandó árut! Az ebből adódó bármilyen típusú kár minden esetben a feladót terheli! A csomagok kibontását hivatalos személy ellenőrzés céljából kezdeményezheti!